Smallfoot | Officiële trailer 1 NL gesproken | 3 oktober in de bioscoop

9 Views
Vidzmine
0
Published on 15 May 2018 / In Film & Animation

Er is een groot klein misverstand. #Smallfoot ????, vanaf 3 oktober te zien in de #bioscoop.

Facebook.com/WarnerBrosNL
Twitter.com/ WarnerBrosNL
Instagram.com/WarnerBrosNL
Snapchat.com/add/WarnerBrosNL
www.warnerbros.nl

Officiële YouTube Channel van Warner Bros. Pictures Nederland.
Abonneer je nu op het Warner Bros. Pictures Nederland kanaal: http://bit.ly/WarnerBrosNL

"Een animatie-avontuur voor alle leeftijden, met originele muziek en een sterrencast. SMALLFOOT zet de Bigfoot-legende op zijn kop als een slimme jonge Yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze ‘Smallfoot’ zorgt voor oproer binnen de onwetende Yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

De film is geregisseerd door Karey Kirkpatrick, Annie Award-winnaar van ‘Over the Hedge’ en Annie genomineerde voor de scenario’s van ‘Chicken Run’ en ‘James and the Giant Peach’.

De Engelstalige stemmencast van SMALLFOOT bestaat uit Channing Tatum (‘The LEGO® Batman Movie’, de ‘Jump Street’-films) als Migo, de Yeti. James Corden (‘Trolls’, ‘The Emoji Movie’) is te horen als Smallfoot, Percy. Daarnaast bevat de film de stemmen van Zendaya (‘Spider-Man: Homecoming’), Common (‘Selma’), LeBron James (‘Space Jam 2’), Gina Rodriguez (‘Jane the Virgin’), Danny DeVito (‘The Lorax’, Oscar® genomineerd voor ‘Erin Brockovich’), Yara Shahidi (tv-serie ‘Black-ish’), Ely Henry (tv-serie ‘Justice League Action’) en Jimmy Tatro (‘22 Jump Street’).

Show more
0 Comments sort Sort by

Facebook Comments